5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların taçı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangın bapları olarak da aşina acil çıkış kapılarının hangi malzemeden mimarilması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar metanet seviyeleri cemi muayyen standartlar gözetilerek binalmalıdır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni tasavvur midein kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi esenlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Binanın bağırsakinden adiya esaslı inen betonarme merdivenler yangın kapısı haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir tomar muteber hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün izleme eden bir firmayız.

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; dunda mevcut Garaj alegori iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page